Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rgmarcha

Pages: [1]
1
Using YouWave Android / Re: YouWave 1.5.0 doesn't work for me
« on: February 25, 2011, 04:52:34 AM »
The specs are:

Dual 2.53 GHz Intel Core2 Duo  T9400 @
2 GB RAM
Windows XP SP3

Some of the latest software installed that forced me to upgrade/install .NET was Visual C++ 2008 Express Edition.

2
Using YouWave Android / Re: YouWave 1.5.0 doesn't work for me
« on: February 24, 2011, 10:10:40 AM »
No, I didn't. Do you know some way to debug the VBox process? I ran SysInternals' ProcessMonitor to watch what the VBox process does, but I didn't get any significant clue from that.

3
Using YouWave Android / YouWave 1.5.0 doesn't work for me
« on: February 24, 2011, 05:21:37 AM »
The first problem I got was that nothing related to the vbox seemed to work. The error message in youwave.log was something like "CreateProcess failed (3)".

I noticed some strings in the YouWave.exe binary referenced vb\VBoxSDL.exe, while my YouWave directory had a vb_32 directory. I renamed that directory to "vb" and then it was able to launch vboxsdl.exe, and "sc query vboxdrv" started to show some output.

But then I obtained the same problem as in http://youwave.com/forum/index.php?topic=86.0

The stdout.txt has "Failed to create VirtualBox object! No error information available (rc = 0x80040154)."

Thanks,
rgmarcha

Pages: [1]