Author Topic: no internet?  (Read 7854 times)

kaishuoy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
no internet?
« on: December 26, 2010, 04:17:50 PM »
weird issue. had same issue with the androidsdk emulator too

just no internet. i know comp has internet but the emulator wont even load any webpages and apps requiring internt

im using youwave 1.3.1 on win 7

using internet thru the lan

ideas?

YouWaveAdmin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1225
    • View Profile
Re: no internet?
« Reply #1 on: December 27, 2010, 12:28:39 AM »
YouWave should have internet.  There may be something on your host that blocks the connectivity. Could you please give outputs of "netstat -a" on a command prompt before and after running YouWave. This may give us some clue. If you have concerns posting here, email to support@youwave.com.

Thanks for using YouWave
YouWave Support Team
YouWave is updated to Android Lollipop. See youwave.com/download

karan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: no internet?
« Reply #2 on: November 08, 2013, 08:13:08 AM »
please help...same problem
my youwave doesnt show connectivity though i use internet in my pc via dongle..
i am using youwave version home 3.8
please suggest how to start
it is showing two pc on the top corner

recon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 804
    • View Profile
Re: no internet?
« Reply #3 on: November 08, 2013, 08:23:04 AM »
YouWave's internet configuration works independantly from your PC, so if you have a proxy server it has to be setup in youwave as well.
If you have problems with your primary DNS server, you may need to set your secondary DNS as the primary DNS.
Your PC automaticly switches ovet to a secondary DNS server, but youwave doesn't

Please read FAQ10, for more information on this subject (link below comment)